Adaptacije, Naši projekti

Adaptacija kupatila u ulici Gajeva, Beograd

Kao u svakoj profesiji tako i u građevinskoj, važi isto pravilo. Uvek je najpametnije i najjeftinije angažovati profesionalce. Kada se odlučite za bilo koje renoviranja, u ovom slučaju kupatila, naš savet je da uvek obratite pažnju u kakvom su stanju instalacije. Jer koliko ćete dugo uživati u novom kupatilu ne zavisi samo od kvaliteta keramike, sanitarije ili od rasporeda. Trajnost umnogome zavisi i od onog što se ne vidi. Od hidroizolacije, elektroinstalacije, vodovodno-kanalizacione mreže itd. Zato se prilikom adaptacija uvek posavetujte sa stručnjacima. Oni će vas shodno svom iskustvu i znanju usmeriti, dati vredne savete i predloge.

Adaptacija u ulici Gajeva, Beograd

 

U kupatilu vlasnici su se odlučili za kadu veće dimenzije. I umesto kade dužine 160 cm postavljena je kada od 180 cm.

 

Korišćeno je 3 vrste pločica. Podne 60×60. Zidne 100×30. I dekorativne, talasaste 100×30 koje su postavljene na čeoni zid.

 

 

 

Postavljen je ugradni vodokotlić marke Smart Line Porcelanosa i konzolna wc šolja. Za završne ivice korišćena je mat lajsna 10 mm.

 

Izborom kvalitetne sanitarije i opreme marke Porcelanosa, upotpunjen je finalni izgled kupatila.

 

A kako je bilo pre i u toku radova…

Zahvaljujemo se divnoj porodicu na ukazanom poverenju.

Ukoliko i vi planirate adaptaciju vašeg prostora, kontaktirajte nas i zakažite besplatnu procenu troškova. Tu smo i za sve vrste saveta i stručnih mišljenja.

Jer vreme je za gradnju.

Autor finalnih fotografija: Milan Stojanović  – https://www.milanstojanovic.com