Adaptacije, Naši projekti

Adaptacija kuhinje i kupatila u stanu u “Beogradu na vodi”

Sve su češći zahtevi za kompletnim renoviranjem stanova u novogradnji i njihovim potpunim preuređenjem po ukusa vlasnika. U ovom tekstu Vam predstavljamo jedan takav stan u “Beogradu na vodi”, u toku radova i njegov finalni izgled.

Adaptacija glavnog kupatila

U velikom kupatilu izdvojena je tuš kabina sa podnom rešetkom i kliznim vratima. Kao zanimljiv detalj ističu se uvučene police za odlaganje kozmetike koje predstavljaju i prednost u korišćenju prostora. Sve ivice na pločicama su gerovane, što utiče na završni efekat prostora. Pločice su granitne 60×60. Mozaik 60×30.

 

Pripreme za adaptaciju glavnog kupatila – MR Gradnja

 

Postavljanje keramike u kupatilu – MR Gradnja

 

 

Postavljanje keramike u kupatilu – MR Gradnja

 

 

Postavljanje keramike u kupatilu – MR Gradnja

Adaptacija kuhinje

U kuhinji je umesto bele podne postavljena granitna keramika većih dimenzija 80×80, koja se sa svojom koloritnom aplikacijom idealno uklopila uz kuhinju bele nijanse. Pločice su postavljane na 1mm fugnu sa nivelatorima i kajlicama.

 

Adaptacija drugog kupatila

U malom kupatilu je umesto tuš kabine, postavljena kada sa zaštitom od stakla. S obzirom da kada i dalje ima svojih prednosti, ovaj izbor predlažemo u stanovima sa dva kupatila. Prostor iznad ugrađenog geberita iskorišćen je kao prostor za odlaganje. Pločice su granitne, dimenzija 60 x 30, takođe gerovane.

 

Adaptacija drugog kupatila – MR Gradnja

Zahvaljujemo se divnoj porodici na ukazanom poverenju. Uživali smo u adaptaciji ovog prelepog stana i radujemo se što će klijent dugo godina uživati u njemu.

Ukoliko i vi planirate adaptaciju vašeg prostora, kontaktirajte nas i zakažite besplatnu procenu troškova, a tu smo i za savet i stručno mišljenje.
Jer vreme je za gradnju.

Autor finalnih fotografija: Milan Stojanović